TOP-DENTAL Kft.

Miskolc, Mikes Kelemen u. 5, 3529

(46) 560-155,info@topdental.hu

Adószám: 11381015-1-05 ,Cégj.sz.: 05-09-004110

fogpótlás, fogtömés, gépi gyökérkezelés, foghúzás, fogszabályozás, implantátum, esztétikai fogászat, műtétek, fogsebészet, fogmegtaró kezelés, fogékszer, fogkezelés, fogkő eltávolítás

 

 

Dr. Nevelits Katalin


1978-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen általános orvosi szakon. 6 évig körzeti orvosi munkát végeztem. Ekkor vált lehetővé, hogy régi vágyamnak megfelelően fogorvosként kezdjek el dolgozni. Először a debreceni rendelőintézetben, majd Kunszentmártonban helyezkedtem el. Szakvizsgára való felkészülésem Szolnokon és a szegedi Klinikán történt. 1988-ban szakvizsgáztam fog- és szájbetegségekből. 1990-ben Miskolcra kerültem. Itt először a rendelőintézetben, majd 1995-től a Top-Dental Kft-ben végzek fogorvosi munkát. Ez utóbbinak tulajdonosa vagyok és szakmai vezetését is ellátom. 2007-ben szakvizsgáztam a Debreceni Egyetemen konzerváló fogászat és protetika témában, ahol részt veszek a szakorvos jelöltek felkészítésében is. Fő célkitűzésem az igényes fogorvosi munka mellett a betegek megelőző szemlélettel való kezelése, melyhez általános orvosi végzetségem is jó alapul szolgál. Családi vállalkozásunkban nagyobbik fiam szájsebészként dolgozik. Férjem háziorvos, kisebbik fiam biológus.


Dr. Simay Attila


2005-ben diplomáztam Általános Orvosként Debrecenben, ahol rögtön diploma után az Arc-állcsont és Szájsebészeti tanszéken kezdtem el dolgozni. Fogorvosi diplomámat 2010-ben szereztem, míg arc-állcsont és szájsebészeti szakvizsgámat 2012-ben tettem le. Az állami betegellátásban eltöltött éveim alatt az ambuláns szájsebészet, a fogsebészet, a daganatsebészet mellett a sürgősségi-baleseti szájsebészeti ellátásban szereztem tapasztalatot. A privát szférában elsősorban ambuláns szájsebészettel, fogsebészettel, implantológiával foglalkozom immáron hat éve. Két éves külföldi munkatapasztalattal rendelkezem. Nagy-Britanniában mind állami, mind magán szférában dolgoztam szájsebészként. Cégünkben a feladatom a bonyolultabb fog eltávolítások, bölcsesség fog műtétek, fogmegtartó műtétek, fogszabályozást elősegítő szájsebészeti beavatkozások, implantátumok beültetése, csontpótló műtétek végzése. Hivatásomban a minőségi betegellátást tartom a legfontosabb vezérelvemnek.